Prototype Citroen M35

Prototype Citroen M35
Toelichting Citroen M35
Citroen M35 te koop
Contact
FrançaisNederlandsEnglish (UK)
Homepage Citroen M35Citroen M35 on FacebookContact

Content of this page

Kijk hier voor historie, artikelen en naslagwerken

Kijk hier welke auto's gebouwd zijn en wat er over bekend is

Kijk hier wat er allemaal met M35's beleefd wordt

L'Opération M35

La nouvelle Opération M35

No. 83 is op weg naar Zuid-Engeland om bij Quicksilver een nieuwe uitlaat pas te laten maken; als voorbeeld voor de 12 andere uitlaten die ondertussen besteld zijn.

Volg het avontuur via Twitter.

Update uitlaten M35 (19 augustus 2016)

Het uitlaten initiatief begint nu echt concrete vormen aan te nemen.

Tot nog toe zijn er 12 bestellingen geplaatst bij Quicksilver, hiermee benutten we ook de maximale kwantumkorting op de prijs.

Bestellingen kunnen tot uiterlijk 26 augustus 2016 doorgegeven worden. Als je nog wilt meedoen, moet je onmiddellijk contact met mij opnemen via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Een maand geleden hebben we al twee “patterns” naar Quicksilver gestuurd. Zij zullen deze als voorbeeld gebruiken om de nieuwe uitlaten te construeren. In september gaan we vervolgens met de #83 naar de Quicksilver fabriek in Devon. Quicksilver kan dan zien hoe de uitlaat onder de auto is gemonteerd en aan de hand daarvan het ontwerp nog aanpassen.

 

Unieke bijeenkomst van 7 Citroën M35’s op de ICCCR 2016

Beste M35 liefhebber,

Je bent uitgenodigd om op zaterdag 13 augustus tussen 9.45 en 18 uur langs te komen op de M35 meeting / Line-up tijdens de ICCCR meeting, Landgoed Middachten, De Steeg, Nederland.

 

Zoals zoveel onderdelen, is ook de uitlaat van de M35 uniek. Maar na 45 jaar kan het toch voorkomen dat je uitlaat aan vervanging toe is. Uiteraard is het mogelijk om met in de reguliere handel verkrijgbare onderdelen en wat additioneel zaag- en laswerk een functionerende uitlaat te samen te stellen. Maar als je een M35 hebt, wil je er natuurlijk alleen een originele uitlaat onder.