Prototype Citroen M35

Prototype Citroen M35
Toelichting Citroen M35
Citroen M35 te koop
Contact
FrançaisNederlandsEnglish (UK)
Homepage Citroen M35Citroen M35 on FacebookContact

Content of this page

Kijk hier voor historie, artikelen en naslagwerken

Kijk hier welke auto's gebouwd zijn en wat er over bekend is

Kijk hier wat er allemaal met M35's beleefd wordt

L'Opération M35

Afgelopen zaterdag 8 september kwam bij mijn garage een stel autogekken bij elkaar om eens lekker tegen elkaars banden te trappen en sterke verhalen uit te wisselen. Normaal doen we, ik ben een van die autogekken, dat alleen op Facebook. Nu ook maar eens live, omdat we elkaar en elkaars auto’s wel eens wilden zien. Ook waren velen erg nieuwsgierig naar mijn eenden en natuurlijk de verzameling M35’s!


We hebben een hoop lol gehad met elkaar, heerlijk van de meegenomen taarten gegeten en dat alles onder een strakblauwe hemel. Voor velen was het een eerste daadwerkelijke ontmoeting met de ander, maar na een poosje was het ijs gebroken en kwam regelmatig de onvermijdelijke vraag; “Ik durf het bijna niet te vragen, maar uhhhh….mag ik misschien een rondje mee in je auto?”

 

Daarop werden rondjes gereden met Citroën SM, Panhard Dyna Z en een aantal aanwezige M35’s. No.122, No. 168 en mijn No. 473 werden eerst door de verschillende eigenaren onderling gewisseld en onderworpen aan een vergelijkend waren-onderzoek. Daarna werden ze volgeladen voor een aantal ronden met passagiers, de superlatieven vlogen tijdens de ritten in het rond. Je passie wordt nog leuker als je ‘m kunt delen.

En een leuk filmpje.