Prototype Citroen M35

Prototype Citroen M35
Toelichting Citroen M35
Citroen M35 te koop
Contact
FrançaisNederlandsEnglish (UK)
Homepage Citroen M35Citroen M35 on FacebookContact

Content of this page

Kijk hier voor historie, artikelen en naslagwerken

Kijk hier welke auto's gebouwd zijn en wat er over bekend is

Kijk hier wat er allemaal met M35's beleefd wordt

L'Opération M35

23 februari was het zover, de overdracht van de nieuwe ruiten. Paul had zijn XM volgeladen en diverse eigenaren uitgenodigd op een fraaie lokatie, de showroom van garage Visscher in Culemborg. Hier konden we de aanwezige collectie Citroëns, Peugeots en Simca’s bewonderen en ondertussen bijkletsen. Twee eigenaren trotseerden het weer en verschenen met hun M35, de rest verkoos meer pekelbestendig vervoer.

Na een rondleiding en koffie (dank aan de heer Visscher voor zijn gastvrijheid) deelden we kennis en enthousiasme en bespraken we voornemens voor meer van dit soort initiatieven (uitlaten, emblemen, pakkingsets). Uiteindelijk hebben we 20 eigenaren weten te binden in dit project, een mooie opstap naar meer. We bedankten Paul voor zijn voortvarende aanpak en namen vervolgens de ruiten in ontvangst. Een aantal zal later via via zijn weg vinden naar Frankrijk en de USA.

Mocht je ideeën hebben voor aanmaak van onderdelen, een meeting willen organiseren of op een andere wijze samen met de M35’s bezig willen zijn; laat het weten, dan posten we je bericht op de site.

(Foto's Ingo en Michel)