Prototype Citroen M35

Prototype Citroen M35
Toelichting Citroen M35
Citroen M35 te koop
Contact
FrançaisNederlandsEnglish (UK)
Homepage Citroen M35Citroen M35 on FacebookContact

Content of this page

Kijk hier voor historie, artikelen en naslagwerken

Kijk hier welke auto's gebouwd zijn en wat er over bekend is

Kijk hier wat er allemaal met M35's beleefd wordt

L'Opération M35

UPDATE 04.05.'16 Boekjes zijn klaar

Het heeft even geduurd, maar de instructieboekjes zijn klaar. We zijn zelf in ieder geval erg tevreden met het resultaat.

Alle bestellers zijn inmiddels per mail benaderd voor het afhandelen van de betaling en verzending.

UPDATE

Door de drukke decembermaand heeft het werk voor het instructieboekje even stilgelegen, maar het wordt nu weer opgepakt. Op basis van de scherpere psd bestanden is een nieuwe digitale versie gemaakt. Tevens mochten we nog een ander origineel boekje lenen om daaruit een betere foto te scannen voor pagina 61.

 

Het bestand moet nu nog een keer doorgelopen worden om resterende vlekjes en dergelijke eruit te halen. Daarna laten we eerst weer een of twee proefexemplaren maken en vervolgens kunnen alle boekjes gemaakt worden. In totaal zijn er 20 boekjes besteld door 12 liefhebbers. Als de proefexemplaren klaar zijn, weten we ook de definitieve kosten en zullen we met de bestellers contact opnemen omtrent de betaling.

NOTICE D’EMPLOI ET D’ENTRETIEN

Reproductie instructieboekje Citroen M35

Wij, Jan Paul (eigenaar van #83) en Eveline (echtgenote van de eigenaar van #83), hebben het initiatief om het M35 instructieboekje te reproduceren nieuw leven ingeblazen. Uitgangspunt was de al eerder gemaakte digitale versie van het boekje in pdf formaat zoals dat ook op www.citroenm35.com beschikbaar is. We wilden het boekje betaalbaar houden, maar het moest wel zoveel mogelijk hetzelfde uiterlijk en dezelfde dikte hebben als het origineel.

 

Eveline is hiermee aan de slag gegaan. Omdat drukwerk in kleine oplages erg duur is, vond ze als alternatief een professioneel reproductie bedrijf dat de boekjes kon kopiëren, snijden, vouwen en nieten. Eveline heeft voor de kaft en voor de overige pagina’s een passende papiersoort uitgezocht. Het pdf document is door haar verder printklaar gemaakt en vervolgens hebben we twee proefexemplaren laten maken. Zie bijgaande foto’s. Deze “prototypes” zagen er goed uit, alleen de tekst was minder scherp vergeleken met het origineel. De oorzaak lag bij het pdf document. Gelukkig bleken er nog psd bestanden te zijn, met een hogere resolutie. Op basis daarvan gaat Eveline nu de definitieve versie maken.

We willen nu graag weten hoeveel exemplaren we moeten laten maken. De kostprijs zal rond de € 25 uitkomen. Daar komen eventuele verzendkosten nog bij uiteraard.

 

Als je een of meer van de instructieboekjes wilt aanschaffen, laat dat dan zo snel mogelijk weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef in ieder geval aan ons door

- naam

- email

- postadres

- aantal exemplaren

 

We houden jullie via de website en via mail op de hoogte van de vorderingen.