Prototype Citroen M35

Prototype Citroen M35
Explanation Citroen M35
Citroen M35 for sale
Contact
FrançaisNederlandsEnglish (UK)
Homepage Citroen M35Citroen M35 on FacebookContact

Content of this page

Kijk hier voor historie, artikelen en naslagwerken

Kijk hier welke auto's gebouwd zijn en wat er over bekend is

Kijk hier wat er allemaal met M35's beleefd wordt

Prototype no. 470

Here are some pictures of how the car was found in '88 in France. It was also part of the collection. On top of that it was the first M35 I sold in la Nouvelle Opération and also in a very nice way. The new owner came along to have a look at my MEP X2-racing cars. At the moment he arrived, I came driving up with my M35. I had just done a testdrive with a NSU Ro80-enthousiast.

 

Soon we will have a translation for this article.

Afgelopen weken is No. 470 klaargemaakt om naar de Nationale 2cv meeting in Chateaubriant, Frankrijk, te gaan, van 17 t/m 20 mei 2012.

Het wordt de eerste echt lange rit. Al wel een paar keer 100 tot ruim 200 km gereden, in 2 etappes, maar 800 km op 1 dag? Dat wordt toch stiekem een hele uitdaging. De M35 heeft de reputatie een matige betrouwbaarheid te hebben, dat was voor mij de reden een M35 aan te schaffen en het tegendeel te bewijzen. Maar dan komt toch de plankenkoorts om de hoek kijken. De voorafgaande weken is het behoorlijk druk op het werk en in huiselijke kring vallen er een aantal dingen vrij kort na elkaar als een puzzel in elkaar, maar daardoor worden de dagen lang en de nachten relatief kort, de vermoeidheid slaat toe en de zin om te gaan is ver te zoeken.